Det här är fantastiskt! den här ringen har...

img_3701 (MMS)

Det här är fantastiskt! den här ringen har jag ärvt och aldrig kunnat ha på ringfingret, när jag var som tjockast satt den bra på lillfingret... Men nu kan jag ha den, en grym känsla!!!


2 timmar och 16 minuter!!! Jag som inte en...

2 timmar och 16 minuter!!! Jag som inte ens trodde jag skulle kunna fullfölja... / PowerPetra har sprungit halvmaran i ett soligt Haparanda


Sitter på flygplanet och ska snart lyfta o...

Sitter på flygplanet och ska snart lyfta och åka till Luleå. Därifrån blir det buss till ett SPA i Haparanda där vi ska utbildas i en vecka. Insåg just att jag åkt ifrån stegräknaren, får vara noga med promenaderna så ordnar det sig nog :) det ska finnas ett nytt fräscht gym på hotellet så träningen är det inga problem med! Nu åker vi!


Belöning

Idag belönade jag mig själv, dels för att jag varit så duktig med måltidsersättningarna, har ju hållt på i nio veckor nu! Men också för att jag tränat så hårt den här veckan:

Måndag
55 min Body Pump

Tisdag
30 min power walk
55 min Zumba

Onsdag
30 min power walk

Torsdag
30 min power walk
30 min spinning
30 min core

Fredag
Vila

Lördag
2,5 km Löprunda

Söndag
4 km löprunda

Det är precis sådär jag vill att mina veckor ska se ut! Klockan har ringt 05.30 så att jag ska hinna med power walk innan jobbet, 3 gånger blev det och det ska vara minimum från och med nu :)

Belöningen då? Acne Pistol Short i Nude, sjuuuuukt snygga! De säljs bara på Jackie-affärerna!


Idag har jag och sambon varit och hjälpt e...

img_8717 (MMS)

Idag har jag och sambon varit och hjälpt en jobbarkompis att flytta, efter det unnade vi oss en shoppingrunda i kistagallerian. På adidasaffären hade de kanonerbjudanden, jag köpte långa löpartajts och en löparjacka för bara 599 kronor, ordinarie pris var 900!!! Och bra grejer är det, tog en snabb testrundapå 2,5 km kände mig stark och snabb och hade det inte varit för att jag var sen med middagen hade jag nog varit ute längre! I'm om top of the world!!!


RSS 2.0