itrim vecka 3 (dag 15-21)

Oj, nu har det visst blivit ett litet uppehåll här, förlåt!!!


Förra veckan var rent ut sagt asjobbig, jättemycket att göra på jobbet och en massa negativ stress samtidigt som det helt plötsligt blev jättemotigt att äta sopporna. Och förkylningen blommade upp igen så det blev nästan ingen träning.


Bästa kompisens 30 årsfest gick bra, jag hade ju förväntat mig att få väldigt mycket frågor om varför jag äter annan mat och varför jag inte dricker alkohol. Och jag hade också förväntat mig att få försvara mitt val. Men: nästan inga frågor alls och bara positiv feedback. Hmmm… verkar som att jag inte är jordens medelpunkt trots allt ;)


Veckan som gick var som sagt var den jobbigaste hittills, och jag som var så nöjd över att de två första veckorna känts lätta var faktiskt helt oförberedd på motgångarna… Men jag bet ihop och kämpade. I helgen var jag hemma i Halmstad hos familjen, systersonen fyllde sex år och det skulle ju såklart firas. På fredagkvällen när vi kom bjöds det på tacos, en av mina favoritmaträtter, gissa om min kycklingsoppa kändes trist?! På kalaset på lördagen bjöds det på wienerbröd, kakor och prinsesstårta. Jag drack cola light och chokladshake. Det vattnades i munnen kan jag säga, särskilt på kvällen när det bjöds på lasagne.


Men när jag satt på tåget hem till Stockholm och gick igenom helgen i mitt huvud så tänkte jag på vad coachen Gunilla sagt: "det är bra att fundera på varför du gör saker, vad du egentligen vill ha ut av det du gör, tex fikar du med en kompis för bullens skull eller för att umgås med din kompis?"


Så är det ju faktiskt! Jag fick en jättemysig helg med min familj, mycket gos och lek med syskonbarnen och långa promenader på en vintrig strand. Vad gör det egentligen att jag inte fick äta tacos? Nu känner jag mig laddad igen, ny vecka nya utmaningar!


Jag och sambon på strandpromenad:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0